игри в дома

Начало | игри в дома | Всичко е в баланса, дори и да е само на игра

Всичко е в баланса, дори и да е само на игра

Аз детето | 2018-01-12

Всичко е в баланса, дори и да е само на игра

Кой пък ви е казвал, че когато сте вкъщи можете да играете само на игри на които се седи! Ние определено никога не сме твърдяли нещо подобно. Да, наистина има и доста забавни игри за които е необходимо да мислиш повече и да седиш и които сме споделяли с вас, но в крайна сметка движението е най-хубавото нещо на света. Затова въобще не бива да използвате лошото – дъждовно, ветровито, снежно или просто студено време навън, за да мързелувате на дивана или в леглото. Това не е разрешено, защото подвижните игри са толкова подходящи за навън, колкото и за вътре. Сега ще ви го докажем.

Можете ли да балансирате на дъска? Опитайте и ще видите, че не е чак толкова лесно, но е супер забавно. Защо само героите от електронните игри да го правят, като можете и вие – при това лесно, бързо и весело у дома. Също е безопасно – това че няма да паднете в дълбока дупка или в драконова пещера ако не запазите баланса не означава, че е по-малко интересно. За целта ще ви трябва здрава дъска, която да не се счупи, когато се качите на нея и нещо, което да сложите под нея. Ние използвахме едно от онези меки цилиндрични неща, които се използват, когато се учиш да плуваш. Вие обаче можете да използвате дори и възглавница. Опитахме, пак върши добра работа. Ако се страхувате да не паднете също така не забравяйте около вас да наредите няколко възглавници или пък меко одеяло. Вярно, че сте вкъщи, но никога не се знае.

След това може да започнете. Опитайте и вижте колко дълго можете да издържите да задържите дъската абсолютно изправена. А дали можете да балансирате на един крак... Има куп интересни неща, които да опитате и докато го правите неусетно ще усетите как добре сте се раздвижили и колко забавно ви е било. Както ви казахме: всичко е в баланса!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град