сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Неприятни дупки в любимите ви дънки... Можете да ги спасите за още малко носене с ефектни кръпки от дантелени карета

Неприятни дупки в любимите ви дънки... Можете да ги спасите за още малко носене с ефектни кръпки от дантелени карета

Аз детето | 2018-08-07

Неприятни дупки в любимите ви дънки... Можете да ги спасите за още малко носене с ефектни кръпки от дантелени карета

Всеки си има едни такива любими панталони – няма значение дали са черни и официални, къси и летни, дънки или джинси. Някак си като ги обуеш и ти прилягат идеално и имаш чувството, че са ти като втора кожа! И тогава... когато един ден установиш, че са скъсани и не могат да се носят повече, не искаш да ги събуеш, а пък какво остава да ги изхвърлиш. Вярно, че скъсаните дънки като че ли винаги са си на мода, но пък чак толкова скъсани не могат да се носят. Е, ние имаме чудесно предложение към вас, момичета, което ще придаде нов живот на любимите дънки и ще ги направи интересни и ефектни. Дънките с разрези може и да са модерни, но вашите ще са направо фантастични и кой знае – може дори да поставите началото на нова мода. Готови ли сте за такава отговорност и предизвикателство?

Тогава ще ви трябват естествено скъсани дънки, игла, конец, ножица, както и дантела от стара дреха или пък някое от дантелените каренца на баба. Разбира се уверете се, че тя ще ви позволи да го използвате, защото някои от тях са много ценни – най-малкото, защото са ръчно плетени. Но ако попитате със сигурност ще ви намери някое и друго, което става за употреба.

Какво точно трябва да направите ли? Много просто – ако карето е прекалено голямо го разрежете на няколко части. След което обърнете дънките с вътрешната страна навън и намерете дупката където искате да зашиете карето. Много е важно то да не съвпада съвсем с дупката, а да е малко по-голямо, за да може шевът да не се вижда отвън. Накрая просто го зашийте и готово. Ако не знаете как става това, сега е добра идея да помолите да ви научат. Най-лесния шев е прост и никога не е излишно да знаете как се прави. Когато приключите, дънките ви ще са като нови и още по-хубави и интересни отпреди!

По идея на makeanddocrew.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град