новини детски

Начало | новини детски | Научна лаборатория за приложна и забавна химия гостува на TechnoMagicLand през декември

Научна лаборатория за приложна и забавна химия гостува на TechnoMagicLand през декември

Аз детето | 2018-11-30

Научна лаборатория за приложна и забавна химия гостува на TechnoMagicLand през декември

След поредица от събития в цялата страна научната лаборатория за приложна и забавна химия и биология ще гостува на интерактивния технологичен център за деца и младежи TechnoMagicLand в два поредни уикенда в началото на декември. Лабораторията „Baylab“ ще бъде отворена напълно безплатно за млади любопитковци след предварителна регистрация за участие. Инициативата цели да запали интереса на децата към тези науки, като им ги представи по забавен и интерактивен начин.

Във временната лаборатория ще бъдат демонстрирани забавни експерименти от света на химията и биологията, част от които са „Пътуващи цветове“, „Преспапие“, „Повърхностно напрежение“, „Лава лампа“ и др. Експериментите са подходящи за деца на възраст 6-12 години и ще бъдат придружени от подробни обяснения от страна на демонстраторите. Сесиите ще са отворени за малките откриватели, а техните родители ще имат възможност да ги изчакат в съседна на лабораторията зала. Максималният брой участници, които могат да се включат в една група е 16.

Датите, на които можете да се запишете в лабораторията са:

  • 1 декември – 11:00 ч. и 14:00 ч.
  • 2 декември – 14:00 ч. (запълнена) и 16:00 ч.
  • 8 декември – 11:00 ч. и 14:00 ч.
  • 9 декември – 14:00 ч. и 16:00 ч.

Молим ви да имате предвид, че за участието на децата в Научната лаборатория трябва да бъде предоставено информирано съгласие от родител за участие и заснемане с цел нейното отразяване, което ще имате възможност да направите на входа на залата преди малчуганите да влязат в лабораторията. За записвания:

В лабораторията могат да вземат участие деца на възраст 6-12 години. Заявете участие по имейл на desislava.boianova@united-partners.com, като изпратите името на участника и предпочитаните от Вас дата и час.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град