Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Натисни F1“ – блогърът Крис Захариев ще дава полезни технологични съвети от малкия екран

„Натисни F1“ – блогърът Крис Захариев ще дава полезни технологични съвети от малкия екран

Аз детето | 2018-10-05

„Натисни F1“ – блогърът Крис Захариев ще дава полезни технологични съвети от малкия екран

От 1 октомври БНТ2 започна да излъчва ново телевизионно предаване „Натисни F1“. Кратките телевизионни уроци ще запознават на популярен език зрителите с възможностите на новите технологии, съобщи телевизията. Всеки от 15-минутните епизоди ще предлага полезни съвети за това какви пароли да избираме, за да защитим своя мобилен телефон или компютър, как да повишим безопасността на безконтактната банкова карта, по какъв начин с няколко прости команди да гарантираме неприкосновеността на телефона си.

Предаването ще препоръчва безплатни приложения, които помагат за избягване на градските задръствания или за ориентиране в разписанието на транспорта, ще дава съвети как може да се обработи селфи и да се създаде ефектно видео с мобилния телефон. Препоръки ще дават програмисти от софтуерни компании, преподаватели по информатика, специалисти по дигитална сигурност и влогъри.

Водещ на „Натисни F1“ ще бъде влогърът Крис Захариев. Завършил е графичен дизайн в столичната профилирана гимназия за изобразителни изкуства „Проф. Николай Райнов“, учи режисура в НАТФИЗ. Захариев е създател и на първия документален уеб сериал в България – „Да се изгубиш нарочно“, информира телевизията.

Новото предаване можете да гледате от 17:15 часа по БНТ2!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град