любими герои

Начало | любими герои | На въпросите отговори и кой дракон трябва да дресираш ти разбери!

На въпросите отговори и кой дракон трябва да дресираш ти разбери!

Аз детето | 2019-02-11

На въпросите отговори и кой дракон трябва да дресираш ти разбери!

Със сигурност не е лесно да си дресираш дракон, но пък колко страхотно би било да си имаш такъв. Представете си само вместо с кола или градски транспорт до училище да летите на гърба на личния си дракон. Да – знаем, че това е почти невъзможно, но никога не пречи да помечтаеш. От друга страна сигурно знаете, че драконите не са само един вид. Особено ако говорим за тези от света на „Как да си дресираш дракон“. Вярно, че Беззъб или пък новата Светъл бяс са си един на милион, дори и на милиард, но сред тях има и още различни видове дракони. И всеки дракон си има своите особености и характер, които рано или късно трябва да съвпаднат с особеностите и характера и на неговия ездач иначе нищо няма да се получи. Искаш ли да разбереш кой точно ще е твоят дракон? Има само един начин – направи нашия тест и се повесели.

Вече си знаете как става – ще намерите няколко въпроса с няколко възможни отговора – изберете най-верния за вас и след това запомнете буквата на която отговаря. Която буква имате най-много накрая – това ще е вашият резултат и дракон! Да започваме – политаме на крилата на въображението (и драконите).

1. Кое от изброените качества трябва да притежава вашият дракон?
а. лоялност
б. интелигентност
в. красота
г. смелост

2. Къде най-много ще искате да летите с вашия дракон?
а. в подводни пещери
б. над вулкани
в. в тропически гори
г. над викингски земи

3. Каква сила ще има вашият дракон?
а. ще е много бърз
б. ще може да плува отлично
в. ще има невероятно мощен огнен дъх
г. ще има отровни шипове на опашката

4. С какво бихте искали да храните дракона си?
а. риба
б. печено пиле
в. вулканични камъни
г. всичко

5. Изберете още една сила, която драконът ви да има?
а. силни челюсти
б. много здрави люспи
в. мощен рев
г. повече от една глава

6. А с какво оръжие ще бъдете въоръжени вие, когато се биете на гърба му?
а. меч
б. боздуган
в. брадва
г. кама

7. Коя от изброените думи ви описва най-добре?
а. умен/умна
б. амбициозен/амбициозна
в. мил/мила
г. смел/смела

8. От яйце с какъв от следните цветове, искате да се излюпи вашият дракон?
а. син
б. жълт
в. оранжев
г. зелен

9. Кой от изброените плодове ви харесва най-много?
а. банан
б. ябълка
в. череши
г. пъпеш

10. Кой от изброените дракони ви харесва най-много?
а. Смог
б. Беззъб
в. Мотка
г. Торнадо

Сега готови ли сте да разберете кой дракон ще яхнете следващия път до училище?

Ако имаш най-много „А“ то за теб се пада един Чудовищен кошмар!

С него никак няма да ви е лесно – отначало изглежда доста страшен и своенравен и не приема никакви команди. Истински кошмар! Но след като се направи връзка, той е много грижовен към своя ездач и го обича завинаги. Освен това Чудовищен кошмар си е доста красив – има ярки червеникаво-оранжеви люспи и големи черни рога. Той има невероятни умения за плуване, а във въздуха е несравним. Често ще го виждате да прави трикове и акробатика по време на битка. Понякога може да бъде упорит, но под този труден характер, той е нежен звяр, който ще пожертва всичко, за да спаси своя приятел. О! Освен това е и много гальовен, като котенце, котенце с големи остри рога, но никога не отказва едно добро погалване по главата.

Ако имате най-много „Б“ то за вас идеален е Гронкъл!

Да, знаем, че не изглежда много красиво и величествено и е покрит с тъмни кафяви и лилави петна, но Гронкъл всъщност е прекрасен дракон. Той яде камъни, което го прави много лесен за изхранване, защото иначе знаете ли колко много яде един дракон... Да не говорим, че може да издишва доста голямо количество огън, а и да плюе лава топки по опонентите си, което е доста впечатляваща сила. Освен това Гронкъл може да бъде и много мил и като една истинска майка защитава всички, които обича. А кой не би искал дракон, който ще го защити на всяка цена? Това пък означава, че Гронкъл има и много силна връзка с ездача си и макар че понякога се плаши лесно, никога не отстъпва пред лицето на истинската опасност. Проявява смелост в най-важните моменти. Да не забравяме и факта, че Гронкъл използва газ, за да зашемети враговете си в битка. Да, точно така и имаме предвид онзи газ отзад... Хи-хи-хи!

Ако имате най-много „В“ то се пригответе да летите с неповторимия Беззъб!

Вашият дракон е Нощен бяс – един от най-редките и умни видове. Беззъб е много черен и много красив и има интелигентни яркозелени очи, които могат да ви кажат всичко Докато някога е бил независим, неразбран и неуловим, истинската му същност бавно идва на фокус. Зад мистериозния му външен вид, се крие невероятно игрив и любопитен дракон, но преди всичко – много смел. Той има истинска, неразривна връзка с ездача си и никога няма да се поколебае да застраши живота си, за да ви спаси.

Ако имате най-много „Г“ веднага при вас долита една Двуглава заплаха.

Най-необичайният от драконите, Двуглавата заплаха лесно се забелязва (и лесно се разбира откъде идва името ѝ): огледайте се за двете глави, всяка на отделен врат, които могат да се свързват в едно. Освен че е най-дългият от драконите, той също така има най-малките крила, както и къси и набити крака, така че нито е особено бърз във въздуха, нито е много ефективен на земята. Но пък кой има нужда от такива умения, когато има две глави и невероятно мощен огнен дъх! И не си мислете, че липсата на по-специални умения у Двуглава заплаха е проблем – тя си остава незаменима в битка и невероятно добра приятелка, стига да знаете как да я впечатлите!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град