фокуси

Начало | фокуси | Колко си силен само... Виж, можеш да огънеш монета!

Колко си силен само... Виж, можеш да огънеш монета!

Аз детето | 2018-01-19

Колко си силен само... Виж, можеш да огънеш монета!

Знаехте ли, че можете да огънете монета? Колко странно, че сме го разбрали преди самите вас! Това обаче си е чистата истина! Е, ще ви трябва малко желание и малко магия, но със сигурност можете да го направите. При това можете да го показвате отново и отново и да изумявате членове на семейството, приятели и който още си решите! Чудите се защо ли? Вижте къде сте попаднали, не знаете ли, че сте в нашата секция за интересни фокуси. Ха! Явно и тук сте дошли с някаква магия без да разберете, но така и така вече това четете... Нека ви обясним как да си направите този лесен, но много интересен фокус.

Ще ви трябва само монета от 20 или повече стотинки и умелите ви ръце. Да, това е! Нямате нужда от нищо друго! Сега внимателно четете, защото тайната ще ви разкрием и след това е ваш ред да смаете света. Първо разбира се не забравяйте да си направите една бърза тренировка, за да сте сигурни, че магията ще се получи идеално. Съветваме ви да направите това пред огледалото, за да гледате и ефекта, който всички ще видят. Така правят истинските фокусници.

Задръжте монетата с двете си ръце, така че и двата ви палеца да са на гърба ѝ. Там където има картинка, а показалците и средните пръсти трябва да са отпред – на стойността. Трябва да се постараете да покриете с пръсти монетата изцяло. Най-добрия начин да направите това е да придърпате палците си напред до ръба на монетата. След това бавно местете и двете си ръце към вас, но помнете че палците трябва да са върху монетата през цялото време. След това просто преместете ръцете си обратно в началната позиция. Повторете това четири или пет пъти с плавни ритмични движения и гледайте внимателно в огледалото. Ще видите как монетата се огъва. Това е то – истинска магия! След това сте готови да я представите на света, за да видят всички колко силни сте всъщност!

Но преди това още един съвет от нас! Внимавайте с фокуса, защото той разчита главно на така наречените оптични илюзии. Направете така, че да изглежда все едно ви е леко трудно в началото, а повтаряйки движенията става все по-лесно, защото монетата е започнала да се огъва. Това ще засили ефекта още повече!

С монети можете да направите и още интересни неща:
Книгата, от която падат монети
Познай в коя ръка е – най-готиният и лесен фокус с монети
Ти си истински магьосник: можеш да познаеш стойността на монетата само като я помиришеш



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град