покани

Начало | покани | Коледна работилница за вълшебни играчки отваря врати в Регионална библиотека „Христо Ботев“ във Враца тази събота

Коледна работилница за вълшебни играчки отваря врати в Регионална библиотека „Христо Ботев“ във Враца тази събота

Аз детето | 2018-12-05

Коледна работилница за вълшебни играчки отваря врати в Регионална библиотека „Христо Ботев“ във Враца тази събота

Тази събота – 8 декември, знаем кое ще бъде най-коледното, най-положително зареденото и най-вълшебното място в цяла България. Детският отдел на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца ще отвори вратите си и ще се превърне в истинска коледна работилница за вълшебства и красиви играчки! И всяко дете ще се превърне в истински малък творец и може да направи своя лична красива коледна украса.

Инициативата започва в 10 ч. и ще продължи до 13 ч. Тя е насочена към всички деца, техните родители и близки. Целта е всеки желаещ да направи собствена украса и да се зареди с добро настроение преди най-дългоочаквания празник в годината. Ще се майсторят картички, елхички и уникални украшения за коледното дръвче. Тази година акцент е изработването на играчки за елха от стари електрически крушки и капачки. Ако искате заедно да си направим незабравим спомен, донесете си любима снимка, която да превърнете в красив сувенир. Заповядайте да изработите най-добрата украса за вашия дом и близки. Време е за празнично настроение.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град