Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Домашните ни любимци се отправят на ново забавно приключение в „Сами вкъщи 2“

Домашните ни любимци се отправят на ново забавно приключение в „Сами вкъщи 2“

Аз детето | 2018-11-08

Домашните ни любимци се отправят на ново забавно приключение в „Сами вкъщи 2“

Обичаме домашните си любимци, но колко добре ги познаваме в действителност? Отговор на този въпрос ще даде най-новият анимационен филм на „магьосниците“ от Illumination „Сами вкъщи 2“ – продължение на блокбастъра от 2016 г. „Сами вкъщи“ с най-голям дебютен уикенд за оригинален филм, който не е базиран на вече съществуващ франчайз или медия.

„Сами вкъщи 2“ развива забавната концепция от първия филм за тайния живот, който водят домашните ни любимци всеки ден, след като излезем от домовете си, за да отидем на работа или училище, като допълнително изследва взаимоотношенията между хората и четириногите им спътници. Ще видим как личностите и поведението на животните все повече започват да имитират тези на собствениците си и как връзката с тях се променя, когато в семейството се появяват деца.

Продуценти на филма са основателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишният му партньор Джанет Хийли. Като сценарист се завръща Брайън Линч („Миньоните“), а режисьор отново е Крис Рено („Аз, проклетникът“, „Лоракс“). Домашните любимци се завръщат в кината на 14 юни 2019 г. на 2D и 3D. А помните ли кой беше главният герой на филма, този който в момента ви приканва да не му се смеете? Ако сте забравили, бързо тук кликнете и си припомнете преди филмът да е започнал!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град